Cigna Global Health Insurance (2024)

Når kan jeg søke om Cigna Global Health Insurance?

Du kan søke om Cigna Global Insurance så tidlig som 45 dager før startdatoen du ba om.Å søke tidligere enn nevnte periodedato, eller å ha forsinket startdato, kan føre til at du blir pålagt å gi oppdatert medisinsk informasjon fra helsepersonell.Det kan hende du også må oppgi en helsetur som indikerer at det ikke har vært nye medisinske forhold siden tidspunktet for den første søknaden din.

Start nå medber om et tilbudfor Cigna Global Plan.

Hvor mye koster Cigna Global Health Plan?

Kostnaden for en Cigna Global Health Insurance Plan starter på så lite som $ 100 per måned.Gjennomsnittlig kostnad for en plan vil vanligvis sveve rundt $ 350 per måned, men kostnadene vil variere veldig avhengig av din alder, statsborgerskap og hvor du skal bo.For de fleste kunder varierer kostnadene mellom $ 4000 til $ 6000 per år.

Et flott trekk ved Cigna Global Plan er at du kan justere policystrukturen for å holde kostnadene lav.Du kan også fritt legge til funksjoner og fordeler i bytte mot en ekstra premie.For å bestemme hvor mye en plan vil koste deg og din familie, kan du gjennomgå Cigna Global Plan -kostnadene ovenfor.Alternativt kan du bareKlikk her for et gratis tilbud.

Hva dekker Cigna Expatriate Insurance?

Dekningen Cigna Expatriate Health Insurance gir er veldig fleksibel.Fra og med kjernepolitikken, kan du få dekning for essensiell behandling og sykehusopphold.Gebyrer for konsultasjon, velværeomsorg, overnatting og polikliniske og polikliniske behandlinger dekkes også av policyen.Gull- og platinapolitikken gir høyere dekningsnivå, inkludert rutinemessige barselkontroller.

Du kan skreddersy CIGNA Expatriate Health Insurance for å gi mer omfattende polikliniske fordeler, inkludert legebesøk og resepter.Du kan til og med legge til medisinsk evakuering og syn og tannlegefordeler for planen din.

Dekker CIGNA Global Inpatient Treatment?

Ja, behandlingsbehandling dekkes av Cigna Global Health Insurance Plans.Det er inkludert som en standard innen kjernen Cigna Global Medical Health Insurance.Den dekker døgnbehandling som krever en overnatting på sykehus.Det dekker også behandling på sykehuset som en dagspasient.

Dekker Cigna International poliklinisk behandling?

CIGNA Global kan dekke utgifter på utvalgte polikliniske kostnader som behandlingsromsavgift, kirurg og bedøvelseskostnader, avansert avbildning, kreft og psykiatrisk pleie.Hvis du vil ha mer omfattende poliklinisk dekning, kan du legge til det internasjonale polikliniske alternativet til CIGNA -planen din på søknaden.

Dekker Cigna synspleie eller tannbehandling?

Cigna Global Insurance gir dekning av kjernefordeler i tilfelle en ulykke, for eksempel nøddekning som krever at du blir behandlet på et sykehus.Hvis du vil ha mer omfattende dekning, velger du International Vision and Dental -alternativet for å glede deg over tilgang til et bredt utvalg av forebyggende, rutinemessige, store og kjeveortopediske behandlinger.

Dekker Cigna International prevensjon?

Nei, prevensjon er ikke en dekket fordel.Imidlertid, hvis legen din foreskriver en form for prevensjon av medisinske årsaker etter at du har søkt om en CIGNA International Health Plan, kan det gjøres et gyldig unntak.

Dekker Cigna internasjonale helsetjenester og behandlinger i utlandet?

Hvis du har kjøpt en Cigna International Health Plan, kan du bli dekket for medisinske utgifter og helsetjenester hvor som helst i verden.Du har muligheten til å kjøpe verdensomspennende dekning inkludert eller ekskludere dekning i USA.Hvis du velger å utelukke dekning i USA, vil planen din gi fordeler over hele verden, men ikke i USA.Dette alternativet er mer kostnadseffektivt, men vil begrense dekningsområdet.

Cigna International Customer Care Team vil hjelpe deg med å ordne behandlingsplanen din for å unngå forsinkelser og forvirring og peke deg i riktig retning.Dette vil spare deg for tid og problemer med å lete etter sykehus, klinikk eller lege i et fremmed land.

Cigna -teamet vet at det vil være tider hvor det ikke vil være praktisk eller mulig for en mottaker å kontakte dem for forhåndsgodkjenning.Dette skjer vanligvis i nødsituasjoner der sykehuset ikke kan kontakte forsikringsselskapet før du fortsetter med den presserende operasjonen.Under omstendigheter som dette vil CIGNA -teamet be om at du eller den berørte mottakeren kommer i kontakt med dem 48 timer etter at behandlingen er søkt slik at de kan bekrefte om prosedyren dekkes av politikken.

Gir mitt Cigna International Plan -medlemskort en garanti for dekning?

Nei det gjør det ikke.Hensikten med medlemskortet ditt er å identifisere deg som medlem;Det garanterer ikke alle betalingsfunksjoner.Vær trygg på at du er dekket i henhold til vilkårene i forsikringskontrakten din basert på dekningen og fordelene som er valgt.Vi anbefaler alltid at du kontakter kundeserviceteamet som vil kunne hjelpe deg med å finne en lege, og hvis det er aktuelt, vil gi en garanti for dekning for spesifikke behandlinger hvis den er godkjent.

Når du trenger behandling, kan du ringe CIGNA-behandlingsgodkjenningsteamet på +44 (0) 1475 788182 eller gjennom deres amerikanske gratisnummer på 1 800 835 7677. Hvis du har en CIGNA UK-plan, kan du logge henvendelsene dine gjennom medlemsportalen.

De vil sørge for å betale for sykehuset, klinikken eller legen din direkte der det er mulig, og så lenge det er en dekket fordel som en del av planen du valgte på søknaden.

Hvordan finner jeg det nærmeste sykehuset, klinikken eller legen i Cigna Global Network?

Når du har kjøpt planen din, vil du kunne besøke Cigna Global nettsted og logge inn på onlineKundeområde.Derfra kan du søke i katalogen deres for sykehus, klinikker og leger som samarbeider med Cigna.Bare skriv inn postnummeret eller postnummeret ditt, spesifiser avstanden du er villig til å reise, og siden vil liste de medisinske ekspertene i ditt område.

Alternativt kan du ringe Cigna Customer Care Team.Husk alltid å ta med deg Cigna ID -kortet når du går for behandling.Spør sykehus, lege eller klinikk om direkte fakturering i tilfelle dette ennå ikke er bekreftet.Hvis godkjent, vil Cigna International sørge for å betale sykehus, klinikk eller lege du ønsker å se direkte.

Her er Cigna Global Customer Care -kontaktinformasjon for å få hjelp til å finne lege eller sykehus.

  • Telefon:+44 (0) 1475 788182
  • Faks:+44 (0) 1475 492113
  • E -post:Cigna Global Customer.care@cigna.com

Vil Cigna betale for behandlingen min gjennom direkte fakturering?

Ja, Cigna Global har et omfattende internasjonalt lege- og sykehusnettverk der direkte fakturering er inkludert.Der det er mulig, vil Cigna International Healthcare Services ordne å betale for sykehuset, klinikken eller legen din direkte.Imidlertid, hvis du har valgt en egenandel, må du betale dette beløpet selv.

Det anbefales alltid at du kontakter Cigna Global Customer Care før du mottar behandling og for å sørge for direkte fakturering.

I tilfelle direkte fakturering ikke dekkes automatisk, vil det å kontakte Cigna før behandlingen gjøre fremtidige betalinger og krav refusjon enklere å administrere.

Hva trenger jeg å vite før jeg sender inn et krav til Cigna Global?

Du må ringe Cigna Global før du får behandling.De kan hjelpe deg med å finne den beste klinikken, legen eller sykehuset i nærheten og ordne å betale dem direkte.Dette vil spare deg for kostnadene og bryet med å betale for det selv og deretter senere be om refusjon fra Cigna.Cigna Global vil dekke kostnadene for den første spesialistkonsultasjonen, sammen med foreskrevet medisiner, selv uten forhåndsgodkjenning, forutsatt at behandlingen er dekket av planen din.

I de fleste tilfeller vil klinikken, legen eller sykehuset sende fakturaen til Cigna direkte.Imidlertid kan det være tider hvor de i stedet vil gi deg fakturaen etter behandling.Skulle dette skje, send fakturaen sammen med kravskjemaet til Cigna, og de vil håndtere betalingen for deg.Hvis du har valgt å bruke noen egenandeler på planen din, må du betale dette beløpet til sykehuset, klinikken eller legen din først.

Å ringe Cigna Global før du får behandling, spesielt under en nødsituasjon, er kanskje ikke alltid mulig.Du må betale for behandlingen din selv i dette tilfellet, og deretter sende fakturaen og kravskjemaet til Cigna etter.Du vil bli refundert, mindre eventuelle egenandeler, innen fem dager etter mottakelse.

Hvis du selv har betalt for behandlingen din, må du kreve tilbake dekkede kostnader, mindre egenandeler og/eller kostnadsandeler du er ansvarlig for.Du vil finne alle detaljer om hvordan du får behandling og gjør krav, sammen med kopier av kravskjemaer i velkomstpakken.Du kan også laste ned flere kravskjemaer her:

Du kan sende fakturaen og kravskjemaet til Cigna International med et av følgende midler:

  • Send dem direkte via ditt sikre online kundeområde.
  • E -postdem til:cGhoClaims@cigna.com
  • Faksdem til: +44 (0) 1475 492113
  • Postdem til:

Kundebehandlingsteam,
Cigna Global Health Options,
Kundeservice
1 Knowe Road
Greenock
Skottland
PA15 4RJ

Hvordan vil Cigna betale meg for kravet mitt?

Hvis du allerede har betalt for behandlingen med dine egne penger, kan du bare fylle ut kravskjemaet og e -post, e -post eller fakse det til Cigna Global sammen med fakturaen din.Forsikre deg om at du holder den opprinnelige skjemaet med deg i tilfelle forsikringsselskapet krever det senere.

Cigna Global kan betale deg innen fem virkedager etter å ha mottatt det fullstendige papirene.Du bestemmer hvilken valuta du vil at pengene skal være i når du mottar dem på kontoen din.Fordi Cigna har et bredt nettverk over hele verden, kan du velge å bli refundert i mer enn 135 valutaer.

Hvordan trekker egenandeler og kostnadsdeling med Cigna Global?

Når du oppretter din skreddersydde plan, har du muligheten til å legge til egenandeler.Hvis du for eksempel velger en egenandel på $ 250, må du betale de første $ 250 av et dekket krav eller dekket krav i en hvilken som helst dekningsperiode direkte til sykehuset ditt, klinikken eller legen på behandlingstidspunktet.

Så hvis behandlingskostnadene dine er $ 500, må du betale $ 250, og Cigna Global betale de resterende $ 250 av dekkede kostnader.Hvis en egenandel er valgt, vil du bare måtte betale dette en gang i løpet av en hvilken som helst dekningsperiode uavhengig av antall krav.

Kostnadsandel er prosentandelen av hvert krav du betaler.Maksimum av lomme er det maksimale beløpet du må betale i kostnadsandel per policyår.

Her er et eksempel på beregningen:

  • Du har en kravverdi på $ 20.000
  • Du har en egenandel på $ 500 på policyen din.
  • Du har en kostnadsandel på 20% med $ 2000 ut av lommen maksimum.
  • Du vil betale $ 2500.Cigna Global ville betale 17 500 dollar

Etter at du har betalt egenandelen på $ 500, er kostnadsandelen 20% av $ 19.500 ($ 3 900).Dette er mer enn maksimalt $ 2000, slik at du bare betaler $ 2000 som er maksimalt ut av lommen.Totalt betaler du $ 2500, som er summen av kostnadsandelen og egenandelen på 500 dollar du betalte i begynnelsen.Cigna vil dekke de resterende 17 500 dollar i kravverdien.

Lese:Medbetalinger og egenandeler i din internasjonale helseforsikringsplan

Dekker Cigna Global eksisterende forhold?

Ja - i påvente av en gjennomgang av din medisinske historie Cigna Global vil dekke eventuelle eksisterende forhold som ikke er spesifikt ekskludert på tidspunktet for søknaden din.Hvis du har søkt råd eller erfarne symptomer før startdatoen for planen, uavhengig av om du har fått diagnosen eller ikke, kan Cigna bestemme seg for å legge til spesielle unntak i planen din.Så du må fylle ut det medisinske spørreskjemaet så nøyaktig som mulig når du søker.

Hvis du har eksisterende forhold, vil Cigna Global typisk håndtere dem på en av fire måter.

  • Den eksisterende tilstanden vil bli dekket som enhver annen sykdom.Dette er vanligvis tilfelle med en mindre eksisterende tilstand som allergier.
  • Den eksisterende tilstanden vil bli ekskludert.
  • Policyen vil dekke tilstanden, men du kan bli belastet en "rate opp" for å dekke merkostnadene forbundet med denne tilstanden, eller spesifikke grenser vil bli lagt på eventuelle kostnader forbundet med denne tilstanden.
  • Søknaden din vil bli avslått.

Lese:Eksisterende forhold i globale medisinske planer

Hvordan kan jeg kontakte Cigna International hvis jeg vil diskutere behandlingsplanen min?

Hvis du trenger å snakke med en agent angående en ny policy, eller ønsker å snakke med Cigna Global Customer Care om behandlingsplanen din, kan du kontakte salgs- og kundeserviceteamet som kan rette samtalen din til en CIGNA Global Healthcare Professional.

Cigna International Kontaktinformasjon

Salg - for veiledning om å få et tilbud og kjøpe en ny plan:

  • Info@internationalinsurance.com
  • forente stater877-758-4881
  • U.S. direkte617-500-6738
  • Internasjonal+44 (20) 35450909

Tjeneste for eksisterende kunder - Cigna International Phone Numbers:

  • For kundeservice, ring gratis fra USA 1-800-835-7677
  • Telefon: UK +44 (0) 1475 788182 eller
  • Faks: +44 (0) 1475 492113
  • E -post: cignaglobal_customer.care@cigna.com

Tilbyr Cigna Global reiseforsikring?

Cigna Global er en enhet avCigna Insurance Company.Deres primære tilbud er Cigna Global Plan som er detaljert her.Cigna Global Team tilbyr reiseforsikring på gruppebasis for arbeidsgivere over hele verden.De tilbyr også en rekkeCorporate Group Travel Insuranceplaner oggruppe internasjonal forsikringFor arbeidsgivere hvis du er interessert i å lære mer.

For enkeltpersoner som søker enInternasjonal reiseforsikringplan, vi tilbyr noen gode alternativer for beggeTRIP -avbestillingsforsikringogReisemedisinsk forsikring.

Er Cigna Global Cover Covid 19?

Ja.Din Cigna Global Plan vil dekke diagnose, testing og behandling assosiert med Covid-19, inkludert:

  • Covid-19 diagnostiske besøk:Cigna frafaller kostnadene for lommen for Covid-19-besøk hos leverandører av nettverk, enten detå avslu*tte 16. januar 2022.*
  • Covid-19 testing:Cigna frafaller kostnadene for Covid-19 FDA-godkjent testing gjennom Covid-19 FDA-godkjent testing gjennom Public Health Emergency (PHE) -perioden, for øyeblikket planlagt å avslu*tte 16. januar 2022.Få mer informasjon om hvordan du blir testet på et senter eller hjemme [PDF].
  • Hvis du har gått ut av nettverket og mottatt en uventet regning for et diagnostisk besøk eller test eller test eller test,Cignas Covid-19 Customer Protection Program (CPP) kan hjelpe.Dette COVID-19 bistandsprogrammet hjelper til med å løse faktureringsproblemer og gis uten ekstra kostnad for kvalifiserte kunder.2Ring telefonnummeret på ID -kortet ditt, og en talsmann vil hjelpe deg.
  • Covid-19-behandling:Cigna dekker medisinsk behandling for COVID-19 behandling underlagt standard kostnadsandel, copay og egenandeler.Cigna dekker administrasjonen av all FDA-nødbruk godkjent (EUA) Covid-19 infusjoner i samsvar medUSARetningslinjerog Cigna'sCOVID-19 medikament og biologisk terapeutikkdekningspolitikk [PDF].

*Diagnostiske tester er dekket for personer med symptomer på en Covid-19-infeksjon eller som hadde eksponering for noen med en mistenkt eller bekreftet Covid-19-infeksjon, samt for personer før en valgfri sykehusinnleggelse eller prosedyre.Ikke-diagnostiske og antistofftester dekkes ikke av CIGNAs standarddekning, men kan dekkes som kreves av statlig lov.For mer om testing, vennligst last nedCigna Testing Brosjyre [PDF].

Cigna Global Health Insurance (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5606

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.