Wat betekent de X op Snapchat? Hoe het te verwijderen (2024)

Snapchat is een Amerikaanse berichtenapp waarmee je direct berichten, foto's, video's etc. kunt versturen. Het belangrijkste kenmerk van deze populaire sociale netwerkapp is dat het bericht dat je verzendt slechts korte tijd beschikbaar is voordat het verdwijnt.

Maar veel onbekende dingen over Snapchat maken ons nieuwsgierig, waaronder het X-pictogram dat je erop ziet.

Als je ook wilt weten wat deX betekent op Snapchaten hoe je het kunt verwijderen, dit artikel is voor jou. Hier zal ik elke betekenis van de X met je delen en je het eenvoudige verwijderingsproces leren.

Wat betekent de X op Snapchat? Hoe het te verwijderen (1)

Wat betekent de X op Snapchat?

De X op Snapchat heeft verschillende betekenissen, afhankelijk van waar hij wordt geplaatst, zoals in de vriendenlijst, chatbox, enz.

Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken, want ik zal over elke X op Snapchat vertellen, zodat je duidelijk begrijpt wat hij probeert over te brengen.

X Naast de Snapchat-naam

Snapchat vraagt je om contacttoestemming; als je dat geeft, worden de namen getoond van alle contacten die beschikbaar zijn op Snapchat. Maar als er iemand in je contactenboek staat, maar je hebt hem niet toegevoegd aan Snapchat, zie je een grijze X naast zijn naam. De X naast de Snapchat-naam suggereert dus dat de persoon niet aan je vriendenlijst is toegevoegd. Nadat je hem aan je Snapchat hebt toegevoegd, wordt het X-pictogram automatisch verwijderd.

Als u op X klikt, worden opties geopend zoals Blokkeren, rapporteren en gesprekken wissen. Als je niet wilt dat de naam van de persoon opnieuw op je Snapchat verschijnt, kun je hem beter blokkeren.

X-pictogram in plaats van de camera

Als u een X-pictogram ziet naast de naam van iemand met wie u bevriend was. Het betekent dat de persoon je heeft geblokkeerd of verwijderd van zijn Snapchat.

Door zijn profiel te bezoeken, kunt u ook weten of hij u heeft geblokkeerd of verwijderd. Als je daar de knop Toevoegen ziet, heeft hij je niet geblokkeerd, maar verwijderd van zijn Snapchat.

Over het algemeen zie je een camerapictogram naast de naam van je vriend op Snapchat, maar wanneer hij je blokkeert of verwijdert, verandert dit in het X-pictogram.

In dit geval kunt u het gesprek met de persoon blokkeren, verwijderen of verwijderen door op de X-knop te klikken.

X Naast je Snapchat-vriendenlijst

Een andere X die je misschien opmerkt op Snapchat, staat in de vriendenlijst en naast iemands naam. Het betekent dat de persoon niet aan je vriendenlijst is toegevoegd.

Er is ook een knop Toevoegen; als je daarop klikt, ontvangt de volgende persoon een verzoek, en als hij dat accepteert, staat hij op je vriendenlijst en verandert het X-pictogram in een camera.

Als je die persoon niet aan je vriendenlijst wilt toevoegen, kun je die persoon ook uit de suggestie verwijderen door op het X-pictogram te klikken.

Deze suggesties komen uit je contactenboek die Snapchat gebruiken, maar jij of de volgende persoon hebben elkaar niet als vrienden toegevoegd. Je leert ook wie Snapchat gebruikt en kunt eenvoudig met hen in contact komen.

Hoe verwijder ik het X-pictogram op Snapchat?

De beste manier om het X-pictogram op Snapchat naast de naam van een persoon te verwijderen, is door deze toe te voegen. Als hij het verzoek accepteert, wordt het automatisch verwijderd en omgezet in een camerapictogram.

Als hij het verzoek niet accepteert, is blokkeren de beste optie om het X-pictogram te verwijderen. Je kunt erop klikken, gevolgd door een blokje om dat te doen.

Als u op de X klikt bij de suggestie van de vriend, wordt deze onmiddellijk verwijderd en verschijnt deze pas nadat u de app hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd.

Het is ook mogelijk dat je het X-pictogram nog steeds ziet nadat je hem aan je vriendenlijst hebt toegevoegd. In dit geval is het beter om de cache van de Snapchat-app te wissen om het probleem eenvoudig te elimineren.

Veelgestelde vragen

Betekent X op Snapchat ontvrienden?

Als je bevriend bent met iemand op Snapchat, zie je een camerapictogram naast zijn naam. Als dit verandert in een X-pictogram, betekent dit dat hij je heeft geblokkeerd of verwijderd. Als je hem niet opnieuw kunt toevoegen, heeft hij je zeker geblokkeerd.

Waarom is er een X-pictogram als we nog steeds vrienden zijn?

Mogelijk ziet u het X-pictogram naast de naam, zelfs nadat u hem aan de vriendenlijst heeft toegevoegd. Dit probleem treedt voornamelijk op vanwege de gegevens in de cache; het is beter voor u om de cache leeg te maken om er vanaf te komen.

Wat betekent de blauwe persoon met een cheque op Snapchat?

Je ziet de blauwe persoon met een vinkje wanneer je iemand toevoegt op Snapchat, en hij voegt jou niet meer toe. Mogelijk ziet u dit pictogram ook als u eerder vrienden was, maar de volgende persoon u heeft ontvriend.

Conclusie

Dit ging dus allemaal over de betekenis van X op Snapchat. Hopelijk heb je er een duidelijk idee van en heb je geleerd hoe je het kunt verwijderen. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u uw vragen stellen in de reacties hieronder.

LEES OOK:

  • Fix Snapchat-ondersteuningscode C14A/SS07/C14B-fout
  • Hoe je iemand op Snapchat kunt blokkeren of deblokkeren
  • Weg met mijn AI op de Snapchat-chatfeed zonder Snapchat Plus
  • Hoe u uw Snapchat-account opnieuw activeert
  • Hoe Snapchat-bots te repareren door mij toe te voegen
  • Reset uw Snapchat-wachtwoord zonder e-mailadres of telefoonnummer
  • Fix Snapchat-meldingen werken niet
  • Hoe camerageluid op Snapchat uit te schakelen
Wat betekent de X op Snapchat? Hoe het te verwijderen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6017

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.