Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (2024)

Op Snapchat kun je merken dat je een snap of een sms naar iemand stuurt. Er staat een grijze pijl naast In behandeling in plaats van een blauwe pijl naast Bezorgd. En dit komt omdat je snap of bericht nog niet is afgeleverd. Wat betekent de status van Snapchat in behandeling? Wat zorgt ervoor dat het gebeurt? Het is belangrijk om de mogelijke redenen voor deze problemen te onderzoeken en een oplossing te vinden.

Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat?

Snapchat-berichten die in behandeling zijn, zijn berichten die nog niet zijn afgeleverd bij de ontvangers. Berichten die in behandeling zijn, hebben een grijs pictogram ernaast. De iconen op afgeleverde berichten en Snaps verschillen van de gebruikelijke blauwe, paarse en roze.

Berichten en Snaps kunnen worden gemarkeerd als “in behandeling" om vele redenen. Hieronder volgen mogelijke oorzaken en oplossingen voor openstaande berichten in de app:

Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (1)

Hoe 'In behandeling' op Snapchat te verhelpen?

Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren. Het goede nieuws is dat er ook tal van snelle oplossingen zijn. En u hoeft zich geen zorgen te maken.

Probleem met de Snapchat-app

Sociale mediaplatforms zoals Snapchat zijn meestal naadloos en efficiënt.

Toch zitten er zo nu en dan ook nadelen aan. Soms zijn er problemen in de app. Dit kan ertoe leiden dat er een willekeurige status In behandeling verschijnt. Er kunnen om verschillende redenen app-problemen optreden. Daar zijn verschillende redenen voor, waaronder een gebrek aan opslagruimte of overmatig gebruik van software-updates.

In de instellingen van je telefoon kun je wat opslagruimte vrijmaken, de cache van Snapchat verwijderen en de software updaten. Met de volgende stappen kunt u uw cache wissen:

1. U kunt uwBitmojiof avatar door op de linkerbovenhoek te tikken.

2. Het pictogram Instellingen bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm.

Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (2)

3. Scroll onder Accountacties naar beneden en tik op Cache wissen.

Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (3)

4. En zodra u Wissen hebt geselecteerd, bent u klaar.

Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (4)

Geblokkeerd op Snapchat

Als en wanneer je door iemand wordt geblokkeerd, brengt Snapchat je daar niet van op de hoogte. Wanneer iemand je op Snapchat blokkeert, kun je dat zien aan de optie In behandeling.

Het kan handig zijn om te weten of de contactpersoon u heeft geblokkeerd of u gewoon heeft ontvriend. U kunt in de zoekbalk naar hun gebruikersnaam zoeken als dat het geval is.

De gebruiker verschijnt als je ontvriend bent. Het kan ook zijn dat ze je hebben geblokkeerd als je ze helemaal niet ziet.

Ontvriend op Snapchat

Het is mogelijk dat ze je hebben ontvriend als je vroeger berichten ontving en plotseling de statussen in behandeling voor hen gaan zien.

Om erachter te komen of ze je hebben ontvriend, kun je hun vriendenlijst raadplegen. Als dat het geval is, moet je wachten tot ze je weer toevoegen.

Als het een noodgeval is, kunt u tot die tijd elders een bericht sturen.

Snapchat-account verwijderd

Het kan zijn dat Snapchat zojuist door je vriend is verwijderd. Je ontvangt je snaps dus niet. Er had ook een ban op het account kunnen worden opgelegd. Hierdoor bestaat het niet meer.

Als je snaps terug zijn, gaan ze automatisch van In behandeling naar Afgeleverd, en het herstellen van een Snapchat-account is relatief eenvoudig. Om uw account opnieuw te activeren, logt u eenvoudig binnen 30 dagen in.

Geen internet verbinding

Slechte internetverbindingen kunnen de status 'In behandeling' van Snapchat veroorzaken. Het gebruik van mobiele data in plaats van Wi-Fi kan een optie zijn als u verbonden bent met Wi-Fi.

Het opnieuw opstarten van uw router is een andere optie. Je foto's gaan niet verloren in de mix, dus maak je geen zorgen.

Andere keren heeft de ontvanger mogelijk geen betrouwbare internetverbinding. Het had ook uitgeschakeld kunnen zijn. Als dit het geval is, moet u wachten tot ze weer online zijn.

Snapchat-server is offline

De app wordt meestal afgesloten tijdens een massale afsluiting en niemand kan hem daarna correct gebruiken. Als de app crasht of dergelijke fouten produceert, crasht deze.

Snapchat is na korte tijd weer actief. Het probleem wordt opgelost zodra uw snaps en berichten zijn afgeleverd.

Probeer in de tussentijd de app een paar keer opnieuw op te starten. En het kan ook de moeite waard zijn om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

De telefoon van de ontvanger staat uit

Op persoonlijk vlak heeft de ontvanger mogelijk geen problemen met u.

Bovendien zijn er mogelijk geen verbindingsproblemen. Je snap kan verschijnen als 'In behandeling' omdat de gebruiker zijn telefoon niet gebruikt.

Misschien heeft de ontvanger de telefoon uitgeschakeld om zich op iets belangrijks te concentreren, of misschien is de batterij leeg.

En je zou je foto moeten kunnen afleveren zodra ze hun apparaat weer hebben ingeschakeld en weer verbinding hebben met internet.

Laatste woorden

De status In behandeling van Snapchat kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Het kan zijn dat uw verzoek niet is geaccepteerd. En het kan ook zijn dat je geblokkeerd of ontvriend bent. Mogelijk heeft u ook een probleem met de internetverbinding of een probleem met uw app. En je moet ook de beslissing respecteren als iemand je blokkeert of ontvriendt.

LEES VOLGENDE:

  • Een privéverhaal maken in de Snapchat-app (2022)
  • Hoe je een verloren Snapchat-reeks terugkrijgt
  • Hoe te repareren dat Snapchat blijft crashen op Android/iOS (2022)
  • Wat betekent 'ion' op Snapchat?
  • Hoe u een openbaar profiel kunt maken op Snapchat Android/iPhone
Wat betekent 'In behandeling' op Snapchat en hoe kun je dit oplossen? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6015

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.