Narkotika, banning og den tapte fingertuppen - Johnny Depp i vitneboksen (2024)

Johnny Depp vs. Amber Heard: En gjørmekamp med enda mer gjørme

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (1)

Chantal Stäubli

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (2)

Følg meg

Mer "liv"

På et tidspunkt i løpet av denne prosessen sier Johnny Depp: "Denne prosessen er beklagelig for alle involverte." Men han gjør «det rette» for å gjenopprette ryktet sitt.

Johnny Depp og Amber Heard. De to var gift i 15 måneder. Det har ikke vært de mest harmoniske månedene i livet hennes, så mye har lenge vært klart. Siden 2016 har skitne detaljer jevnlig blitt offentliggjort. Det foreløpige klimakset av den eskalerte krigen om rosene finner nå sted foran tinghuset i Fairfax, Virginia,USA. Og etter de første dagene oppstår spørsmålet: Hvilke nivåer av eskalering vil dette mislykkede forholdet nå? Kan noen virkelig gjenopprette sitt rykte her?

De siste dagene har det kommet inn detaljer om manglende deler av langfingeren, angrepne kjøkkenskap og menneskelig avføring på soverommet.Du har blitt en del av denne ærekrenkelsesrettssaken mot Johnny Depp mot Amber Heardsom for tiden finner sted. Foran seks jurymedlemmer. For øynene til verdens offentlighet. En gjørmekamp som er overYouTubestrømmet inn i hver stue.

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (3)

Johnny Depp ga en tre timer lang uttalelse tirsdag 21. april 2022.Bilde: keystone

Depp saksøker eksen sin for ærekrenkelse for rundt 50 millioner dollar i erstatning og en bot på 350 000 dollar. Amber Heard anla på sin side et motsøksmål mot sin eks - inkludert for ærekrenkelse - og krever erstatning på 100 millioner dollar og en bot på 350 000 dollar.

Rettssaken startet 11. april 2022 og forventes å vare i seks uker. Av de to hovedpersonene er det så langt bare Johnny Depp som har vitnet. Uttalelsene hans var tøffe. Et overblikk:

Innholdsfortegnelse

Idiot, narkotika og medisinerDepp har mistet langfingertuppenDepps "svarte humor" - og tekstmeldingeneParterapi – og voldelig barndomKlappen i ansiktet eller glasset i ansiktet: det antatte behovet for voldOg så var det noe annet:💩

Idiot, narkotika og medisiner

Johnny Depp snakket om narkotika- og alkoholbruken hans på vitnebordet: «Den eneste personen jeg har i livet mittLiv"Jeg misbrukte meg selv." Han innrømmet å ha slitt med avhengighetsproblemer under ekteskapet med Amber Heard - og anklager Heard for å hindre ham i å gifte segNarkotikaogAlkoholå bli kvitt.

Hun holdt tilbake viktige medisiner fra ham. På grunn av abstinenssymptomer, var skuespilleren gråtende og krøllet sammen på gulvet og ba Amber Heard om medisinen. "Jeg hater å måtte fortelle deg dette, men det var det laveste punktet i livet mitt," sa Depp.

Depp har mistet langfingertuppen

På vitnebordet nektet Depp for å ha slått sin ekskone. "Jeg har aldri nådd det punktet hvor jeg har fysisk skadet Heard på noen måte, og jeg har heller aldri slått en kvinne i mitt liv." Han var derimot et offer for vold i hjemmet.

I rettssalen holder han opp hånden, peker på sin "rare" langfinger - og begynner å rapportere om Heards angivelige sinneutbrudd.

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (4)

Johnny Depp viser juryen sin opererte finger.Bilde: keystone

Heard ble sint da hun tok ham med alkohol etter en lang periode uten å ha drukket. Krangelen skal ha eskalert såpass at hun kastet en vodkaflaske mot ham. Fingertuppen hans ble deretter kuttet av glasskårene.

"Jeg så på de utstående beinene mine," husket skuespilleren og la til: "Blodet mitt bare rant." Deretter fikk han et slags nervøst sammenbrudd og begynte å male veggene med sitt eget blod.

«Jeg husker at jeg lette etter fingeren. Hele huset var et rot.»

Vitnesbyrd fra sykepleier Debbie Lloyd

Depps personlige legeDr. David Kipper bekreftetDeler av Depps historie i en vitneforklaring. Sammen med en sykepleier behandlet han Depp hjemme. Huset ble fullstendig ødelagt. «Jeg husker at jeg lette etter fingeren. Hele huset var et rot, husker sykepleier Debbie Lloyd.

Etter hvert ble fingertuppen funnet på kjøkkengulvet, så den kunne sys fast igjen. I sin uttalelse sa Kipper at han ikke visste hvordan fingeren skjedde, men han så ingen skader på Heard.

Depp sa at han senere løy for å beskytte sin ekskone. Han fortalte sine bekjente at han traff en dør, noe som førte til at han skadet fingeren. "Jeg ønsket ikke å få henne [Amber Heard] i trøbbel," sa Depp.

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (5)

Amber Heard var nær ved å gråte under kryssforhør.Bilde: keystone

Depps "svarte humor" - og tekstmeldingene

«La oss drukne dem før vi brenner dem. «Jeg skal knulle det brente liket hennes for å være sikker på at hun er død» - Heards advokat viste retten under kryssforhør noen tekstmeldinger som Depp skal ha sendt til vennene sine.

Depp sa da at han var lei seg og "flau" over rantene og fornærmelsene som ble lest opp. Han bruker ofte "svart humor" for å uttrykke seg.

"Det er viktig å vite at ingenting av dette noen gang var ment å være ekte, og språket som ble brukt... ja, jeg skammer meg."

Johnny Depp

Noen av tekstene kom fra komedien «Monty Python», som handler om å brenne og drukne hekser, sa Depp. Han bare "tullet" med vennene sine. Men han innrømmer at han ikke er stolt av ordvalget. Men: "Det er min ærbødige og abstrakte humor," innrømmer Depp.

Drogen, Schimpftiraden und die verloren gegangene Fingerkuppe – Johnny Depp im Zeugenstand (6)

Nei, dette er ikke solbriller, det er Depps lesebriller.Bilde: keystone

I tillegg til tekstmeldingene, viste Heards advokat juryen en serie videoopptak som Heard tok opp i all hemmelighet. De viser Depp som piskes ut full og sint på kjøkkenet og skriker: «Jeg skal vise deg hva som er galskap». Under kryssforhør innrømmer Depp å ha angrepet noen kjøkkenskap, men aldri kona hans.

Parterapi – og voldelig barndom

Parterapeut Laurel Anderson var også invitert til vitneskranken. Hun fortalte juryen at både Heards og Depps barndom var preget av vold. Heard ble slått av faren, Depp av moren.

Under parterapi avbrøt Heard ofte Depp. Psykologen beskriver Heard som en veldig dramatisk person som snakker som en "jackhammer". Hun besøkte de to i deres felles hus og la ikke merke til tegn til vold i hjemmet der. Under et personlig møte med skuespillerinnen kunne hun se "flere små blåmerker" i ansiktet hennes.

Christi Dembrowski, Johnny Depps søster, bekreftet senere beskrivelsene av brorens "voldelige barndom" på vitnebordet.

Klappen i ansiktet eller glasset i ansiktet: det antatte behovet for vold

Under vitneforklaringen diskuterte Depp også Heards oppførsel. Han sier til juryen: "Hun har et behov for konflikt." Noen ganger viste hun "rent hat" mot ham og ble voldelig selv i små krangel. Depp beskriver hennes påståtte bruk av vold slik:

«Det kan starte med et slag i ansiktet. Det kan starte med et dytt. Det kan begynne med å kaste en fjernkontroll på hodet mitt. Men det kan også starte med å kaste et glass vin i ansiktet mitt.

Hun [Amber Heard] har et behov for konflikt. Hun har et behov for vold. Det bryter ut fra ingensteds.»

Tirsdag tok en annen psykolog standpunkt og sa at Heard hadde borderline personlighetsforstyrrelse. Etter hennes mening er Heard utsatt for følelsesmessig ustabilitet og plutselige sinneutbrudd, som også kan være ledsaget av vold.

Og så var det noe annet:💩

Nemlig: menneskelig avføring. Depp forteller også juryen om en påstått ydmykelse av sin ekskone. Snakk om en oppdagelse han fant i sengen sin i 2016. Fordi han dukket opp sent på Heards 30-årsdag, la enten Heard eller en av vennene hennes ekskrementer på Johnnys side av sengen. "Det var så bisarrt og så grotesk at alt jeg kunne gjøre var å le," sa han.

Uskyldspresumsjonen gjelder fortsatt.

All ytterligere informasjon om million dollar-prosessen:

People News «Depp vs. Heard» går inn i neste runde – det du trenger å vite om 50 millioner rettssaken
  • Går Johnny som en idiot nå? Oppgangen og fallet til et idol på 6 poeng
  • Hvordan tusenvis av «indiske våghalser» hopper til Johnny Depps side
Narkotika, banning og den tapte fingertuppen - Johnny Depp i vitneboksen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6405

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.