Happy Weight - Espria Medlemsforening • Happy Weight (2024)

Happy Weight - Espria Ledenvereniging • Happy Weight (1)Velg nå en normal sunn vekt

Happy Weight Personal er et sofistikert nederlandsk program som hjelper deg å oppnå en sunn vekt. Du følger rett og slett suksessprogrammet hjemme når det passer deg.

Hvis du er medlem avEsprias medlemsforeningdu fårikke mindre enn €20 EKSTRA rabatt.

Almer enn 64 500 mennesker nådde sine mål sammen med oss. Med Happy Weight lærer du steg for steg et sunt kosthold og livsstil og forbedrer motstanden din. Du vil jobbe selvstendig hjemme med vår omfattende kurspakke. Vi kan tilby ekstra støtte online hvis du ønsker det.
Å gå ned i vekt skjer i et ansvarlig tempo og du når til slu*tt den sunne vekten som passer deg. Happy Weight er derfor ikke uten grunnpositivt vurdert av Ernæringssenteret.
Kan vi hjelpe deg også?

Å ja, det skjønner du ogsåover €35 i gaver!

Happy Weight - Espria Ledenvereniging • Happy Weight (2)Stan van Happy Weight

Bestill nå

Hva får jeg?

Hvis du bestiller fra oss nå, vil vi begynne å jobbe for deg umiddelbart. På vårt lager setter vi sammen en omfattende pakke for deg som inneholder alt du trenger for å oppnå en sunn vekt. Totalpakken koster normalt € 149,00, men er nå midlertidig bare € 115,00. Og hvis du er medlem avEsprias medlemsforeningdu får det igjen20 € ekstra rabatt!Så nå betaler du ikke € 149, men bare € 95.
(det er ingen ekstra kostnader og du er ikke forpliktet til noe)

Les mer

I din personlige Happy Weight-kampanjepakke vil du motta:

  • de 15 informative leksjonene/ukentlige delene
  • praktisk matvalgliste
  • treningsplaner etter eget valg
  • praktisk oppbevaringsstropp
  • lekseprøver (frivillig)

Du vil også motta gaver verdt 35 euro som vil komme godt med under Happy Weight-kurset:

  • en hendig Happy Weight-drikkeflaske
  • Happy Weight-inspirasjonsoppskriftsboken (ikke tilgjengelig i butikkene!)
  • praktisk midjemåler

Du kan holde oversikt over resultatene dine, gjøre lekser og stille spørsmål i et godt beskyttet personlig miljø på nettsiden vår.

Som medlem avEsprias medlemsforeningdu betaler ikke € 149,00, mennå kun 95,-. Du betaler enkelt og sikkert via iDeal, PayPal eller kredittkortet ditt eller du velger forhåndsbetaling ved bestilling.

Bestill nå

Personlige erfaringer

Sylvia: "Jeg er nå i 13. uke og har gått ned 12,5 kg og 15 cm."

"Takket være dine tips."Les mer

«Jeg er nå i 13. uke og har gått ned 12,5 kg og 15 cm. Fungerer veldig bra HappyWeight! Jeg hadde mine oppturer og nedturer, men dagen etter tok jeg den opp og gikk... Ikke mer overspising. Jeg er veldig fornøyd med det.»

«Jeg er ikke der ennå, og jeg fortsetter. Takk for tipsene dine."

Anne: «Endelig suksess!»

"8 kilo lettere og det kan bli enda mer!"Les mer

«Etter hundrevis av forsøk følte jeg at jeg var i et dystert humør. Ingenting fungerte eller det skjedde igjen med en gang. Så jeg har hatt suksess med Happy Weight.8 kilo lettere og det kan bli enda mer!Jeg fant dette mye enklere å vedlikeholde enn andre programmer. Happy Weight er mer en livsendring enn å gå ned i vekt raskt.»

Ida: «Nå har jeg gått ned 10 kilo og føler meg bedre»

"Takk for at du tok dette kurset! Jeg lærte mye av det."Les mer

Ida holdt oss jevnlig informert om hennes erfaringer med Happy Weight-kurset:

"Stan,
jeg erHar allerede gått ned 5 kilo på 6 ukerog det er jeg veldig fornøyd med!
Hilse på,
Ida"

"Stan,
Takk for at du veiledet dette kurset! Jeg har lært mye av det.Spesielt om bakgrunnen og hvorfor det er bedre å spise sunt! Jeg har nå gått ned 10 kilo og føler meg bedre. Jeg kommer til å fortsette en stund og ønsker å gå ned minst 8 kilo til. Takk igjen.
Hilsen
Ida"

Katt: "Jeg har fått nok verktøy til å fortsette dette selv"

"Vennlig, men motiverende. Strenge, men også snill."Les mer

«Det var litt av en utfordring å leve etter andres råd, men jeg merket snart at det virkelig var bedre for meg. Det var ikke for ingenting at jeg var så mange kilo overvektig, selvfølgelig...

Etter en stund ble ting bedre. Måltidstipsene var spesielt nyttige.

Til syvende og sist likte jeg måten å oppmuntre på.Vennlig, men motiverende. Strenge, men også snille.

Jeg har allerede gått ned 8 kiloog jeg har nå følelsen av at jeg vil fortsette med dette. Jeg har fått nok verktøy til å fortsette dette selv. Det er jeg veldig fornøyd med!"

Quint: «Jeg har gått ned mer enn 20 kilo, og jeg vil fortsette med godt mot»

"Det er en så deilig følelse å ikke lenger være overvektig. Som et resultat har jeg nå mye mindre helserisiko."Les mer

Quint gikk ned mer enn 20 kilo på 15 uker. Vi mottok en lang, entusiastisk e-post fra denne «Happy Weight Hero»:

“Beste Stan,

Kurset har gitt meg mye og jeg har fått mye ut av det. Jeg syntes kursmaterialet så vakkert og godt tatt vare på. Kurskartet var så tydelig at jeg aldri trengte å be deg om ytterligere forklaring.

Jeg har kommet langt fordi jeg i fjor veide 110 kilo og jeg ble så sjokkert at jeg ikke turte å tråkke på vekten på lenge. Og nå veier vi 89,6 kilo!
En så fin følelse å ikke lenger være overvektig. Som et resultat har jeg nå mye mindre helserisiko.Jeg vet at jeg ikke er der ennå. Jeg vil derfor fortsette på denne veien med godt mot.

Jeg hadde spesielt godt av all den ekstra forklaringen og spesielt for å se hvilke skjulte sukkerarter som er inkludert, og også for å se hva et bedre sunt mellommåltid er. Slik at jeg fortsatt kan ha noe smakfullt regelmessig, men noe med mye færre kalorier enn en pose chips og noe som er skikkelig smakfullt med tanke på smak og struktur.

Jeg fikk også skrevet ut alle e-postene dine, som jeg fikk ukentlig, og lagt dem i kursmappen min slik at jeg kan lese dem igjen.Jeg likte oppskriftene.

Du er velkommen til å legge ut min erfaring på nettstedet ditt. Forhåpentligvis vil det også hjelpe andre til å gå ned i vekt permanent på en sunn måte.

Jeg vil takke deg veldig for all støtten. Jeg er glad for at jeg tok dette kurset og at jeg klarte å holde meg til det.»

Mariëlle: "Jeg har gått ned 8 kilo og mannen min har allerede gått ned 11 kilo"

"En fin bonus er at mannen min deltar... og han har gått ned 11 kilo i mellomtiden."Les mer

Hei Stan,

Takk for oppløftende, meningsfulle og interessante e-poster hver uke. På spørsmål om hvor mye jeg har gått ned, kan jeg si at jeg har gått ned 8 kilo. Jeg måler på 2 punkter...midje -3,5 cm og hofter -6,5 cm.
Jeg føler meg komfortabel med det.
En fin bonus er at mannen min deltar... og han har nå gått ned 11 kilo. (Spørsmål til ham.. finnes drikkeflasken separat? Han vil "annonsere" for deg/Happy Weight😉)
Vi går nå (fort) mer enn 7 km hver kveld... til tross for mine kroniske nerve/ryggsmerter...
Fin dag.

Vennlig hilsen,
Marielle


Bestill nå

Ernæringssenteret om Happy Weight

Ernæringssenteret gir uavhengig, ærlig informasjon om ernæring.

Eksperter fra Ernæringssenteret undersøkte alle dietter og andre vekttapprogrammer. Ekspertene er svært begeistret for Happy Weight.

Les mer

Konklusjonen avernæringssenteret om Happy Weight:

  • «Å følge denne metoden gjør kostholdet sunnere. Dessuten er atferdsendringene som følge av denne metoden langsiktigeå vedlikeholde godt."
  • «Utgangspunktet for denne slankekuren er et sunt, variert og næringsrikt kosthold. Som et resultat overstiger ikke vekttapet ca0,5 til 1 kilo per ukevil være."
  • «Det er mulig å gå ned i vekt og trene med denne diettenopprettholde en sunn vekt."

ofte stilte spørsmål

Er Happy Weight refundert av helseforsikringsselskapet mitt?

Ja, for eksempel av Zilveren Kruis (ytterligere 2 eller flere stjerner).Les mer

Hvis du er forsikret medSilver Cross Achmeaog du har en tilleggspakke med to eller flere stjerner, kan du starte programmet någratiså følge!

Den totale pakken koster kun €95 for medlemmer av Espria Members Association (normalpris €149,00), men hvis du er forsikret hos Zilveren Kruis Achmea (tilleggspakke 2 stjerner eller mer) vil helseforsikringsselskapet refundere hele beløpet (95,00). . Så det koster deg ingenting i det hele tatt!

Du bestiller og betaler trygt og raskt via nettsiden vår Etter betaling vil du automatisk motta din faktura på e-post. Du sender deretter fakturaen til ditt helseforsikringsselskap Zilveren Kruis Achmea, hvoretter de raskt refunderer deg €95. Egenandelen gjelder ikke for dette!

Er du forsikret hos et annet helseforsikringsselskap? Følgende forsikringsselskaper refunderer også Happy Weight, refusjonen avhenger av tilleggspakken;
ONVZ – tilleggspakker Superfit, Topfit og Optifit;
VvAA / PNO Zorg – tilleggspakker Excellent, Top and Optimal;
ProLife – tilleggspakker Medium policy, Large policy og Extra Large policy;
Kommuner Optimalt: Optimalt tillegg 2 og Optimalt tillegg 3.

Hvorfor lykkes jeg med å gå ned i vekt denne gangen?

Happy Weight er en velprøvd metode der du lærer steg for steg å endre og vedlikeholde matvanene dine.Les mer

Fordi Happy Weight ikke er en rask slankekur eller diett. Du trenger ikke midlertidig å utelate visse ingredienser (karbohydrater) eller spise ekstra (proteiner). Du trenger ikke å ta piller, pulver eller shaker eller kjøpe måltidserstatninger. Du trenger ikke telle poeng og du får ikke kjedelige ferdiglagde menylister som kommer ut av nesa etter hvert. Happy Weight kan ikke sammenlignes med for eksempel Sonja Bakker, lavkarbo, paleo, keto, Fajah Lourens eller Weight Watchers.

Happy Weight er en metode der du trinn for trinn lærer å endre og vedlikeholde matvanene dine. Og det er gjennomførbart; du endrer noen ting hver uke i femten uker. Denne gradvise tilnærmingen er nøkkelen til suksess og forhindrer en jojo-effekt. Dessuten er Happy Weight veldig fleksibel og lett å passe inn i livet ditt. Du trenger ikke lage mat separat for deg selv.

Hva er å gå ned i vekt med Happy Weight basert på?

Happy Weight følger rådene fra Health Council og er utviklet av nederlandske eksperter.Les mer

Programmet er basert på sunn ernæring i henhold til råd fra Ernæringsrådet og retningslinjer fra Ernæringssenteret. Alle tips er grundig testet i praksis.

Happy Weights programmer erutviklet av nederlandske ekspertersom allmennleger, kostholdseksperter, idrettsvitere og ortopedagoger. Hver og en av dem har mye erfaring med å støtte overvektige mennesker.

Hvor mye vekt kan jeg gå ned med Happy Weight?

I gjennomsnitt er dette en halv til en hel kilo per uke.Les mer

Du kan gå ned alle de overflødige kiloene med den. Hvor mange det er avhenger av overvekt og målvekt. I gjennomsnitt er dette en halv til en hel kilo per uke.

Likevel handler ikke Happy Weight Personal om antall kilo du går ned. Å spise sunt og trene regelmessig er det viktigste fordi du 'automatisk' vil gå ned overflødige kilo.

Hvis vektnedgangen til tross for alt har gått i stå en stund, vil du få tips for å få i gang vektnedgangen igjen.

Står jeg fast med noe?

Er du gal! Du trenger ikke avbestille noe, og det er ingen ekstra kostnaderLes mer

Nei, ikke bekymre deg. Det er ikke et abonnement. Du betaler ved bestilling og det er det. Vi betaler emballasje- og fraktkostnadene for deg.

Du trenger heller ikke kjøpe pulver, piller, shaker eller måltidserstatninger. Vårt utgangspunkt er at du kan oppnå og opprettholde en sunn vekt med vanlig ernæring. Hele familien kan delta, du trenger ikke lage mat hver for seg.

Jeg er vegetarianer, passer Happy Weight for meg?

Ja, du bestemmer til en viss grad hva du spiser.Les mer

Trinn for trinn lærer vi Happy Weight-deltakere sunn mat og leveatferd (den eneste måten å oppnå en varig sunn vekt).
Utgangspunktet er retningslinjene til det nederlandske helserådet, som du bruker individuelt i din personlige situasjon. Til en viss grad bestemmer du selv hva du spiser. Happy Weight passer derfor i prinsippet også for personer som ikke har lov eller ikke vil spise visse produkter. Programmet vårt følges ofte av folk som ikke vil spise kjøtt.

Med pakken får du en bok med inspirerende oppskrifter. Ikke alle oppskrifter er vegetariske. Nå og da må du utelate eller erstatte en ingrediens, men du er nok vant til det nå.

Jeg har allergi/intoleranse, passer Happy Weight for meg?

Vårt program følges ofte av personer med allergi eller intoleranse.Les mer

Strengt tatt er ikke Happy Weight en diett. Vi jobber for eksempel ikke med dags- eller ukemenyer.

Trinn for trinn lærer vi Happy Weight-deltakere sunn mat og leveatferd (den eneste måten å oppnå en varig sunn vekt). Til en viss grad bestemmer du selv hva du spiser. Happy Weight passer derfor i prinsippet også for personer som ikke har lov eller ikke vil spise visse produkter.

Du får en bok med inspirerende oppskrifter med i pakken. Av og til må du utelate eller erstatte en ingrediens, men det er du nok vant til nå.

Har du en rabattkupong?Klikk her for å skrive inn koden din

BMI-måler – Er jeg for feit?

En vanlig metode for å finne ut om du er overvektig er å bestemme BMI. Vi utviklet en hendig BMI-måler for dette formålet:

Happy Weight - Espria Ledenvereniging • Happy Weight (6)

Happy Weight Personal på et øyeblikk:

  • utviklet av nederlandske eksperter
  • positivt vurdert av Ernæringssenteret
  • refusjon fra mange helseforsikringsselskaper
  • ingen jojo-effekt på grunn av en sunn livsstil
  • mer enn 74 500 fornøyde kunder


Happy Weight - Espria Ledenvereniging • Happy Weight (7)
Se forhåndsvisning

Happy Weight - Espria Medlemsforening • Happy Weight (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5478

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.