Gervonta Davis slår ut Ryan Garcia i syvende runde – som det skjedde (2024)

Sentrale hendelser

  • 23. april 2023 Gervonta Davis vinner med knockout i syvende runde!
  • 23. april 2023Garcia nede i runde to!
  • 23. april 2023Innledning

Slå på JavaScript for å bruke denne funksjonen

23. april 202306.11BST

Det var alt for i kveld.Takk som alltid for at du følger oss, og sørg for å sjekke ut hele rapporten fra kveldens kampher.

Gervonta Davis slår ut Ryan Garcia i et etterlengtet showdownLes mer

23. april 202305.37BST

Compubox sin punch-statistikk forteller en interessant historie.Davis landet 35 av 103 slag (34%) på natten, sammenlignet med 39 av 164 (23,9%) for Garcia. Ingen av fighterne var altfor effektive med støtet. Når det gjelder kraftskudd, landet Garcia 24 av 57 (42,1%). Det er vanligvis en sterk klokke for seier. Problemet er at Davis landet 30 av 63 kraftskudd (47,6%). Den første av dem droppet Garcia i den andre ... og den siste av dem avslu*ttet showet i den syvende.

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (1)

23. april 202305.30BST

"Jeg har det bra," sier Garcia."Tank er en stor fighter. Jeg tar av meg hatten for ham. Jeg vet at vi snakket mye søppel som førte til kampen, men han vet hva det er. Alt er kjærlighet på slu*tten av dagen. Jeg var beæret over å være i ringen med en flott fighter, og jeg respekterer ham mye. Du vet hvordan virksomheten går. Men jeg vil si til Tank, du er en god mann.»

23. april 202305.24BST

"Den første knockdown var bare at [Garcia] ikke visste plasseringen hans," sier Davis."Jeg visste at jeg var den minste fyren, og treneren min fortalte meg i leiren at han skulle komme opp med hodet opp, så bare skyt over toppen."

På spørsmål om den andre knockdownen sa Davis at han var overrasket over at det var avgjørende.

"Jeg trodde ikke det kroppsskuddet ville gjøre slu*tt, men jeg så ansiktsuttrykket hans og det var det som fikk meg til å ta det til ham," sier han. – Det var et godt skudd, helt klart. Jeg trodde han skulle reise seg, men jeg liker å spille tankespill, så da han så på meg, så jeg på ham og prøvde å si til ham: 'Rejs deg!'. Og han bare ristet på hodet, nei.»

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (2)

23. april 202305.18BST

"Alt med dette var spennende," sier Davis."Jeg var spent på å være en del av dette arrangementet. Jeg husker jeg kom opp i Golden Gloves og så Floyd kjempe på MGM. Det var galskap. Jeg så faktisk Rihanna opptre på Super Bowl, og jeg trodde det skulle bli meg en dag. Og vi er her."

Han legger til: «Virkeligheten matcher definitivt drømmen. Men jobben blir aldri gjort før jeg blir pensjonist, så jeg kommer til å holde hodet nede, være ydmyk og fortsette å jobbe.»

23. april 202305.16BST

Her er en titt på det offisielle resultatkortet på tidspunktet for stansen.Alle tre dommerne på ringside hadde Davis foran med score på 58-56, 59-56 og 59-55. (The Guardian hadde det 58-55.)

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (3)

23. april 202305.00BST

"Han fanget meg bare med et godt skudd," sier Garcia.«Jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger her. Jeg klarte bare ikke å komme meg, og det er det. Han fanget meg med et godt kroppsskudd, snek seg under og han fanget meg godt.

På spørsmål om hva han kunne ha gjort annerledes, sier Garcia: «Jeg burde ha presset ham litt mer. Jeg ga ham litt for mye respekt. Jeg tror det var min undergang.»

23. april 202304.54BST

Gervonta Davis vinner med knockout i syvende runde!

Garcia kaster seg inn i lommen og kaster en mengde slag med Davis fanget i hjørnet, men ingen av dem lander. Davis lander deretter en ødeleggende rett venstre hånd til ribbeina i midten av ringen som sender Garcia spol bakover og ned til ett kne. Garcia blir der og dommer Thomas Taylor gir tellingen ... og han slår den ikke! Taylor når 10 og vinker den av.Gervonta Davisvinner på knockout!

23. april 202304.54BST

Runde 6

Nok en runde for Davis ettersom gapet i ferdigheter mellom disse jagerflyene blir mer og mer tydelig.

Guardians uoffisielle resultat: Davis 10-9 Garcia (Davis 58-55 Garcia)

23. april 202304.46BST

Runde 5

Garcia gjør det bra nok, alt tatt i betraktning. Men han har blitt mer nølende og reaktiv, holdt ut av balanse av Daviss uforutsigbare rekke finter mens Baltimore-mannen fortsetter å følge ham ned. Garcia lander en skarp høyrehånd som ser ut til å slingre Davis langs tauene, så en annen høyre hånd oppe i midten som får publikum på beina. Sang av "Ry-an! Ry-an!" ekko gjennom arenaen. En tredje stor rettighet for Garcia! Davis klipper Garcia med en uppercut på innsiden som Garcia tar bra, men som kunne vært trøbbel hvis den landet i flush. Garcias beste runde i kampen.

Guardians uoffisielle resultat: Davis 9-10 Garcia (Davis 48-46 Garcia)

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (4)

23. april 202304.38BST

Runde 4

Davis støtter Garcia jevnt og trutt, en fullstendig reversering fra åpningsrunden. Garcia fortsetter å tabbe med stikk, mindre selvsikker enn før, men nok til å score. Garcia lander en skarp venstre mot kroppen, men Davis svarer med en rett venstre. Davis, som opererer med nervepirrende tålmodighet, ser ut til å sette Garcia opp for venstre hånd igjen.

Guardians uoffisielle resultat: Davis 10-9 Garcia (Davis 39-36 Garcia)

23. april 202304.34BST

Runde 3

En uforskrekket Garcia fortsetter å presse for å åpne tredje runde. Tank ser ut til å lene seg tilbake og vente på en ny mulighet til å motarbeide, men ikke på bekostning av slagkraften hans. Garcia lander en rett, men han ser litt mer forsiktig ut med stikket som nå har smakt Davis sin kraft.

Guardians uoffisielle resultat: Davis 10-9 Garcia (Davis 29-27 Garcia)

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (5)

23. april 202304.31BST

Garcia nede i runde to!

Runde 2

Garcia ser ut til å skade Davis med en stor kombinasjon, og publikum er på beina! Davis holder på. De skiller seg og Garcia lander en massiv venstre krok og Davis legger armene rundt Garcia i et desperat forsøk på å vinne. Garcia går virkelig etter Davis. Og en overivrig Garcia bommer med venstre hånd og blir dumpet til buksesetet med en enorm teller igjen fra Davis mot spillets gang! Publikum bryter ut i et øredøvende brøl! Garcia slår uttellingen og virker OK. Og klokken lyder. For en runde!

Guardians uoffisielle resultat: Davis 10-8 Garcia (Davis 19-18 Garcia)

23. april 202304.25BST

Runde 1

Og vi er i gang! Garcia er raskt ut av hjørnet, og kaster stikk til hodet og kroppen mens Davis sirkler i revers og tar mål av motstanderen. Garcias høydefordel på fire og en halv tomme føles enda mer iøynefallende i ringen i kveld enn ved gårsdagens innveiing. Davis har knapt slått et slag i denne åpningsrunden, mens den langt travlere Garcia ennå ikke har fått noe av betydning. Noen spredte buep, men mangeårige observatører av Davis er kjent med hans trege starter.

Guardians uoffisielle resultat: Davis 9-10 Garcia (Davis 9-10 Garcia)

23. april 202304.15BST

"Det er tid forGervonta Davismot Ryan Garcia!" sier ringmelder Jimmy Lennon Jr.Og med det tar Ryan Garcia turen til den firkantede sirkelen. Han går inn til Hillsong United's Oceans (Where Feet May Fail), lener seg inn i sine kristne røtter.

Deretter er det Davis, som går inn i Chief Keefs Love Sosa, og går metodisk til ringen med Chicago-rapperen ved sin side. Tilsynelatende har alle i den nesten fulle arenaen telefonene sine for å ta et øyeblikksbilde eller en video.

Satsingen på kveldens kamp i MGM Grands sportsbok er avslu*ttet. Vi blir fortalt at den endelige oddsen var -210 for favoritten Davis (som betyr at en innsats på $210 ville lønne seg $100) og +175 for underdogen Garcia (som betyr at en innsats på $100 ville gi $175).

23. april 202304.01BST

Her er en titt på hvordan Davis og Garcia måler opp før kveldens hovedbegivenhet.Garcia vil nyte fordelene med fire og en halv tommer i høyden og to og en halv tommer i rekkevidde. Begge fighternes formidable knockout-prosent, sier ingenting om deres skjulte forakt for hverandre, antyder at affæren ikke vil vare den planlagte varigheten på 12 runder. MGM Grand-sportsboken ser ut til å være enig: den nåværende oddsen for at kampen skal gå langt er minus-275.

Gervonta Davis mot Ryan Garcia

Spørsmålet om vekt var alltid det største stridspunktet i de allerede møysommelige forhandlingene for å få denne kampen til å eksistere. Garcias to siste utflukter kom på 140 lbs, hvor Davis bare har kjempet en gang i karrieren. Deres kompromiss var en catchweight på 136lbs, ett pund over lettvektsdivisjonsgrensen. Kontrakten inkluderer også en innveiing samme dag kl. 10.00 lørdag morgen med en rehydreringsklausul, som sier at ingen av fighterne kan ha gått opp mer enn 10 kg fra da de tråkket på vekten fredag ​​ettermiddag, for ikke å pådra seg store økonomiske straffer.

Klausulen vil sannsynligvis redusere Garcias fordel som den naturlig større, sterkere mannen ved å hindre ham i å spise og rehydrere fritt som han normalt ville gjort fra fredag ​​ettermiddag.

Begge jagerflyene kom inn under 136 lbs fredag ​​ettermiddag, og begge kom under 146 lbs ved morgenens innveiing, som fant sted bak lukkede dører: Davis på 144,1 lbs og Garcia på 144,9 lbs.

23. april 202303.41BST

Vår Donald McRaesnakket lenge med Garciai forkant av kveldens kamp.24-åringen fra Los Angeles, som har flere 9,6 millioner Instagram-følgere med 5,3 millioner flere på TikTok, åpnet opp om livet sitt i gjenskinnet fra sosiale medier og kampene med mental helse som dukket opp umiddelbart etter signaturseieren til hans karriere til dags dato.

Det er Garcías enorme ære at han, på nippet til den avgjørende kampen i livet hans, ikke viker unna å konfrontere spøkelsene fra hans og Daviss fortid og forklarer hvorfor de ofte sliter med depresjon.

"Vi går inn i en ring foran millioner av mennesker, setter omdømmet vårt på spill og blir truffet i hodet," sier García stille. "Selvfølgelig kommer du til å oppleve noen psykiske problemer, og det må løses mye mer. Dette er ikke normalt. Vi er ikke ment å gjøre dette, så det kommer til å forårsake noen psykiske helseproblemer.»

García ser intenst på skjermen, og hendene hans lager flagrende former foran de blekkaktige tatoveringene på brystet mens han snakker med flyt og ild.

«Vi må ta vare på våre krigere, spesielt de som underholder oss alle. Så jeg tror jeg hjalp andre krigere med å bli mer åpne i å snakke om deres psykiske helseproblemer.»

Hjelper García selv å snakke om tvil og depresjon? «Selvfølgelig – mens jeg alltid tar hensyn til meg selv hver dag og sørger for at jeg holder balansen.

"Jo mer du holder det inne, jo mer kommer du til å spille ut. Du har sett boksere handle ut og ta dårlige avgjørelser fordi de ikke har tatt tak i psykiske problemer. Hvis du ikke gjør det, flasker det seg inni og du ender opp med å ta dårlige beslu*tninger. Så det er som en brukket arm. Du må gi det samme oppmerksomhet, for før du vet ordet av det, kan du havne på et veldig dårlig sted.»

Ryan García: "Jeg leter etter noe dypere enn boksing" Les mer

23. april 202303.35BST

Vi kan være i gang tidligere enn forventet.David Morrell leverte nettopp en oppsiktsvekkende knockout i første runde av Yamaguchi Falcao til forsvar for sitt sekundære tittelbelte på 168lbs. Den 25 år gamle cubaneren koblet til med en ødeleggende høyrekrok mot slu*tten av åpningsrammen, og dommeren vinket den umiddelbart av.

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (6)

"Jeg er så spent," sa Morrell etterpå. «Dette var et stort øyeblikk og en stor kveld for meg, så en knockout i første runde er utrolig. Men dette er boksing. Første runde, andre runde, jeg er ikke bekymret når knockouten kommer, men jeg fikk den i første runde."

På spørsmål om fremtidsplanene hans, var Morrell rask med å rope ut David Benavidez.

"David Benavidez er neste," sa han. "Hvor er han? Jeg vil kjempe mot Benavidez, mann. Han er neste, 100%. Jeg vil ikke ha noen andre gutter på 168lbs. Bare Benavidez. Jeg respekterer Benavidez og teamet hans, men inne i ringen respekterer jeg ingenting.»

23. april 202303.18BST

Det ville ikke vært boksing hvis det ikke var i det minste noen få ubehagelige underbygg.Davis har flyttet nålen som få andre amerikanske boksere i nyere tid, og vunnet belter på 126lbs, 130lbs og 135lbs mens han solgte ut arenaer fra kyst til kyst.

Den svimlende oppstigningen og glitrende glans har vært nok til å henvise et urovekkende mønster av påstander – at han er envoldelig, uangrende misbruker i hjemmet– til kantene av hans fortelling. Men den 28 år gamle Baltimore-innfødte står overfor de reelle utsiktene til fengselsstraff under en straffeutmålingshøring mindre enn to uker i dag.

[Davis's] boble av straffrihet ble til slu*tt punktert forrige måned da han erkjente straffskyld i en rettsrett i Baltimore på fire punkter som stammet fra entreff-og-kjør-krasj i november 2020som førte til at fire personer ble innlagt på sykehus, inkludert en gravid kvinne. Etter at dommeren som overvåket saken avviste en bønnavtale som ville ha tillatt ham å sone 60 dagers hjemmefengsling uten tilsyn, står Davis overfor den reelle utsikten til fengselsstraff ved domsavsigelsen 5. mai.

Selvfølgelig er Davis neppe den første bokseren som har fått lisens til å kjempe med en alvorlig straffesak og potensiell fengsling hengende over hodet. Hvis det er den ubehagelige moralske handelen som var nødvendig for å få disse bitre rivalene inn i ringen, er det en som de fleste boksefans ville hoppe på.

Hvordan kan vi forvente at Gervonta Davis endrer seg når boksing aldri vil gjøre det? | Bryan Armen GrahamLes mer

23. april 202303.08BST

Her er vi.To av de TV-sendte underkortkampene er i bøkene med en igjen før hovedbegivenheten. Bektemir Melikuziev vant nettopp en bred 10-runders avgjørelse over den falmede Gabriel Rosado i deres supermellomvektkamp etter Elijah Garcias knappe poengseier over Kevin Salgado Zambrano i åpningen.

Neste opp: David Morrell og Yamaguchi Falcao skal møtes i en 12-runders matchup for Morrells sekundære belte på 168lbs. Da vil Davis og Garcia gjøre sine ringwalks.

Gervonta Davis knocks out Ryan Garcia in seventh round – as it happened (7)

23. april 202302.52BST

Innledning

Hei og velkommen til Las Vegas for kveldens kamp mellomGervonta Davisog Ryan Garcia.Vi er inne i T-Mobile Arena for et etterlengtet oppgjør mellom de to mest populære bokserne i USA i dag: et par ubeseirede knockout-kjøpmenn tidlig i sin beste alder, representert av forskjellige selskaper og kringkastere, som alle har lagt til side deres forskjeller for å gjøre kampen folket har ønsket i årevis.

Ingen titler er på lur i kveldens planlagte 12-runders kamp, ​​som finner sted med en fangstvekt på 136 pund, men innsatsen kan knapt være høyere. Kveldens vinner går videre med sin perfekte rekord intakt som ansiktet til boksing i Amerika – med alle fordelene, skryteretten og inntjeningspotensialet det medfører.

Her erlitt mer bakgrunnpå kveldens hovedbegivenhet:

Kall det boksings første Gen-Z-megakamp, ​​båret av en langvarig feide som stort sett har utspilt seg på sosiale medier over to år og lener seg inn i en fremtid der følgere er oppført på historien om båndet sammen med høyde, vekt og rekkevidde.

Men det er også et troverdig tilbakeblikk til en tid da de beste gikk over gaten for å kjempe mot de beste uavhengig av markedsføringstilknytning, i stedet for å håndplukke mindreverdige motstandere for å blåse opp sin vinn-tap hovedbok. Og dens betydning fordobles bare med de en gang så rosenrøde utsiktene til en tungvekts foreningsblockbuster mellom Tyson Fury og Oleksandr Usyk som avtar for hver dag, og det enda lenger etterlengtede pund-for-pund-oppgjøret mellom Terence Crawford og Errol Spence Jr som visner på vintreet.

Davis, som sprang ut av dyp fattigdom vest i Baltimore og ble sportens nest yngste verdensmester bare 22 år gammel, har flyttet nålen som få andre amerikanske priskjempere i nyere minne, og fanget belter på 126lbs, 130lbs og 135lbs mens han solgte ut arenaer fra kyst til kyst. En sørpote berørt med hjernerystelseskraft i begge hender kjent for å overvinne stille starter med en bevisst stalkingstil, han er ubeseiret i 29 profesjonelle kamper med 27 knockouts og en fremvoksende mainstream-attraksjon med mer enn 4,7 millioner følgere på Instagram. Da han slo live gate-rekorden i Brooklyns Barclays Center i fjor, så Madonna på fra ringside.

Garcia har blitt forfulgt av kritikere for sitt flotte utseende, anbefalinger om luksusmerker og enorme rekkevidde på sosiale medier – oppover 9,6 millioner Instagram-følgere med 5,3 millioner flere på TikTok – som en vakker influencer fra Orange County som tilfeldigvis bokser. Men i løpet av de syv årene siden den 15 ganger amatørmesteren kom inn i de betalende rekkene, har han stoppet 20 av de 23 motstanderne han har møtt på distansen, inkludert alle unntatt én av de siste 19. Vinnerco*cktailen har vært grei nok: blendende håndhastighet og en ødeleggende venstre krok. Spørsmål om evnen hans ble besvartda han kom av dekkfor å stoppe Storbritannias Luke Campbell, den olympiske mester i 2012 som hadde gått distansen med Vasyl Lomachenko. Men Campbell, for alt han har oppnådd, er ingen Davis.

Klokken er nesten 19.00 i Las Vegas, og underkortet beveger seg videre. Hovedarrangementet forventes å begynne om litt mer enn en time. Mye å komme i mellom nå og da.

23. april 202301.59BST

Bryan kommer snart.I mellomtidenher er rapporten hansfra fredagens innveiing.

Humøret flammer opp mens Gervonta Davis og Ryan Garcia legger vekt på en stor kampLes mer
Gervonta Davis slår ut Ryan Garcia i syvende runde – som det skjedde (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6277

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.