Den fantastiske transformasjonen av Lily -Rose Depp - listen (2024)

Underholdning

AvJoey Keogh/

Lily-Rose Depp var alltid bestemt til å være en stjerne.Som datter av to kjente og vakre kjendiser, den enesteJohnny DeppOg den franske sangeren og modellen Vanessa Paradis, Depp kan gi fra seg en luft av uberørbar, ugjenkallelig kulhet, men innerst inne er hun fremdeles bare en vanlig 20-noe-om enn en rik og berømt.

Depps karriere er i sin spede begynnelse, men stjernenVoksende skiferav skuespillroller-hovedsakelig i uavhengige filmer fra venstre felt i stedet for storbudsjett-blockbusters-og modellering av spillejobber har sørget for at alle vet hvem som eieratansikt.Depp kan være ung, men hun har allerede poset enCesar AwardNominasjon (den franske tilsvarer en Oscar) og er i et forhold til en høyprofilert kostar.Det er tydelig at dette er en ung dame hvis historie bare begynner.Og likevel er det allerede så mye å avdekke om henne. Dette er den fantastiske transformasjonen av Lily-Rose Depp.

Lily-Rose Depp hadde en veldig støttende oppvekst

I motsetning til mange av hennes samtidige, tilbrakte Lily-Rose Depp mange av sine formative år i Europa, der moren hennes, Vanessa Paradis, innpodet i avkommet viktigheten av å være tro mot seg selv og være trygg fremfor alt annet.Den ikoniske skuespillerinnen snakket selvfølgelig av erfaring, etter å ha hevet øyenbrynene etter utgivelsen av hennes sang fra 1987 "Joe Le Taxi", der en unggutten kavorterer med en eldre mann, som ble fulgt opp av en nå beryktet Sultry Chanel-reklame flere årsenere der Paradis dukket opp som enLolita-stilpin-up, ifølgeAnsiktet.

"Folk var virkelig forferdelige for henne. Det var en annen tid," reflekterte Depp i samtale med publikasjonen.Han viste visdom langt utover årene, og skuespilleren og modellen åpnet om hvor mye av en "trailblazer" moren hennes var, og erkjente at "kvinner var ikke like feiret for å være komfortable i sin seksualitet."

På spørsmål om hun noen gang ville vurdere å følge i Paradis 'grense-pustende fotspor, mente Depp: "Jeg er fransk."Ved egen innrømmelse vokste Depp opp fullstendig støttet - "av en fransk mor som lærte meg at det ikke var noe skammelig med kroppen din."Så hvorfor ikke?

Lily-Rose Depp har en lang historie med Chanel

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (3)

Toshifumi Kitamura/Getty Images

De fleste av oss har pinlige babybilder vi håper aldri vil se dagens lys, men Lily-Rose Depp har en som lett kan havne i et motemagasin-og rent på sine egne fordeler.AnsiktetHenviser til et gammelt skudd av den aktuelle damen iført lite mer enn en bleie og et par av morens Chanel -hæler, poserer en storm og ser like uanstrengt kul ut som hun gjør i dag.Det er ikke rart at Depp til slu*tt ville havne på radaren til den ikoniske Chanel -designeren Karl Lagerfeld.

På begynnelsen av 90 -tallet fulgte unge Depp ofte moren sin til beslag på motehuset, og beskrev opplevelsen tilVogueAustraliasom "så spennende og magisk."Lagerfeld selv var i mellomtiden "så søt, jordnær og virkelig omsorgsfull," ifølge Depp.Modellen fortsetter å ha en forkjærlighet for den franske etiketten, og fortellerAnsiktetHun evenspritzes på noen parfyme nr. 5 bare for å ha på seg rundt huset.

Lily-Rose Depp fant et spesielt hjem med Karl Lagerfeld

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (4)

Backgrid

Da oppfordringen til å jobbe for Chanel endelig kom, jobbet Lily-Rose Depps bestemor, Corinne, som mellommann akkurat som hun hadde for Paradis.Det var 2015, og Depp, neppe en kjent enhet på det tidspunktet, ble oppstemt og overrasket over at hun ble valgt."Jeg ringte teamet som jeg nå kjenner ganske bra, at jeg elsker så mye. Jeg snakket med dem, snakket med Karl, og det var bare et veldig spesielt øyeblikk for meg," sladret hun tilAnsiktet.Etter å ha beundretluksusmerke, og spesielt Lagerfeld, så lenge, å bli bedt om å fronte en kampanje føltes som en hjemkomst til den unge modellen.

Hun fortalteVogueHong Kong, "Chanel føler seg som en familie på en måte som ingen andre arbeidsforhold noensinne har. Jeg har kjent hele teamet siden jeg var lite og å kunne jobbe med dem nå er et stort stolthet for meg. Arbeidet erFlott, men menneskene bak det gjør det virkelig spesielt. "Depp krediterte forholdet til den sene Lagerfeld for å ha startet karrieren.

Lily-Rose Depp verdsetter normalitet over popularitet

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (5)

Timothy A. Clary/Getty Images

Til tross for at han vokste opp med togigantiskKjendiser som foreldre, Lily-Rose Depp likte enrelativtNormal oppvekst.Som hun fortalteVogueAustralia, Det var helt av design da verken faren eller Paradis hadde noen interesse i å forkaste søkelyset på datteren deres."Foreldrene mine har alltid ønsket at jeg skulle ha et så normalt liv som mulig og virkelig har lært meg å verdsette privatliv og ditt personlige liv," forklarte hun stolt.

Gitt den vanskelige tiden moren spesielt hadde med pressen, lærte Depp tidlig at berømmelse er et dobbeltkantet sverd.Selv om hun er aktiv påInstagramOg blir ofte snappet av paparazziene, den franskamerikaneren forstår at det bare er noen ting som er verdt å holde for seg selv.

"Det er definitivt noe å si om ikke å gi alt bort," argumenterte hun og erkjente kampen om å vokse opp med kameraer som følger overalt hvor hun går.På slu*tten av dagen sa Depp at det handler om å "vite hva jeg er i orden med å dele og vite hva jeg vil for meg selv."

Lily-Rose Depp er faktisk en homebody

Gitt hennes alder, har Lily-Rose Depp brukt mye av livet på nettet.Men til tross for hvor mye hun liker å la fansen et vindu inn i livet, er skuespillerinnen og modellen rask med å avklare at Instagram -feeden hennes ikke viser hele bildet.Som hun forklarte i et intervju medHallo!, "Folk har inntrykk av at de vet hvem jeg er. Men jeg er noen som er veldig hemmelighetsfull, veldig diskret."

Depp fortsatte med å forklare det, langt fra å feste hver natt eller dukke opp på hverrødt teppeI byen foretrekker hun faktisk å bo i og bare henge med menneskene nærmest henne."Jeg er en homebody, jeg går ikke mye ut," innrømmet hun og la merke til at jo eldre hun blir, jo mer vil hun heller holde for seg selv enn å dele alt med millioner av fremmede.Dessuten, som hun fortalteVogueAustralia,"Jeg liker Instagram, men jeg synes ikke det er veldig sunt for meg å være konstant påsosiale medier.Og det er til det beste. "

Lily-Rose Depp skaffet seg en smak for å opptre i Tusk

Hun har kanskje et av de mest gjenkjennelige ansiktene i Young Hollywood, men Lily-Rose Depp så ikke alltid for seg at han hadde en gradering av sølvskjermen.Faktisk hennes aller første rolle, som var i Kevin Smiths enormt undervurderte biologiske skrekkkomedieTusk, skjedde ved en tilfeldighet.Smiths datter, Harley Quinn Smith, hadde en liten rolle i filmen og antydet Depp-hennes virkelige BFF-spille sin kamerat på skjermen.

"Først trodde jeg ikke at foreldrene mine skulle la meg ... da jeg først hørte om det, var jeg som, 'det høres så kult ut, jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det,'" husket Depp da han snakket medIntervju.Men så sa foreldrene hennes ja."Det var super siste øyeblikk, men det var det som gjorde det så gøy," avslørte hun videre.

De to damene stjal showet som snarky nærbutikker - ekko -regissør Smiths egen breakout -film,Kontorist, filmet og satt i nærbutikken der han jobbet den gangen - som bølgende hjalp Doomed Lead Justin Long.Skuespillerinnene fortsatte til og med å vises i sin egen spin-off,Yoga Hosere.Heldigvis var Depps første opplevelse med skuespillerlivet bra - og hun ble hekta.

Lily-Rose Depp ble skolert på sett

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (8)

Backgrid

Lily-Rose Depps livslange vennskap med Haley Quinn Smith begynte på videregående skole, men innen tidenTuskRullet rundt, de var ikke lenger i stand til å være studiekompiser.Flick -skjøtet i sommerferien, men på grunn av de unge damenes forskjellige tidsplaner, endte begge opp med å bli undervist på sett, men likevel hver for seg.

Smith hadde en veileder som lærte henne i den unge stjernens trailer mellom scener.For Depp var det litt annerledes."Da vi skjøt, hadde ikke skolen min begynt å sikkerhetskopiere ennå, vi var fortsatt på sommerferien," forklarte hunIntervjuBlad.I stedet for å få en mulighet til å slappe av, måtte imidlertid studietidene fortsatt redegjøres for på en eller annen måte."Når de ville gi meg skoletiden min, ville de bokstavelig talt sende meg til traileren min i tre timer og si: 'Beklager.'Jeg fikk lese sommerleserboken min, "hun trakk fra seg den lette ulempen på en ellers drømmejobb.

Lily-Rose Depp hedrer morens grungy-chic arv

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (9)

Francois Guillot/Getty Images

Vanessa Paradis er et ikon, og ingen kan være mer bevisste på det enn datteren Lily-Rose Depp.Bortsett fra å hedre morens arv ved å bli skamfull av sin egen hud, Deppquitebokstaveligfulgte i Paradis 'fotspor i en fantastisk elegant fotoshoot forCR Fashion Book.Fotograf Steven Klein tok skudd av en 18 år gammel depp stemningsfull av de samme bildene som han tok av moren hennes da hun var en lignende alder.I et medfølgende intervju medNatalie Portman, Depps medstjerne i filmenPlanetarium, Hun diskuterte hyllest til morens Ultra Cool Legacyby som gjenskaper sine "fantastiske fotografier."

Da de jobbet med sjefredaktør Carine Roitfeld, som også stylet hennes første Chanel-skudd, slappet Depp videre, "Jeg fikk vise litt mer hud og være litt mer sexy. Jeg hadde nettopp fylt 18 år, så jeg var klar til åopp ante. "Og på hennes personlige tilknytning til denne spesielle fotograferingen fra 90-tallet (temaet var 1999, som tilfeldigvis også er året Depp ble født), ga modellen, "vi skjøt foran et speil med bildene [avParadier] teipet til det. Jeg har et lignende grungy utseende. "

Lily-Rose Depp falt for kostaren hennes

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (10)

Valerie Macon/Getty Images

Den selvinnsatte Homebody er ikke interessert i å kaste etter rampelyset eller holde seg ute hele natten-en detalj Natalie Portman sa ville gjøre henne "veldig glad hvis jeg var moren din"-men hun er fremdeles en ung kvinne og i tråd med restenAv den kvinnelige befolkningen på planeten Jorden falt Lily-Rose Depp hodet over hælene for Timothée Chalamet.I motsetning til resten av oss, gikk hun imidlertid ut med ham IRL.Swoon.Parets forhold ble holdt under innpakning for det meste, men ifølgerapporter, Depp og Chalamet begynte å se hverandre i oktober 2018.

Selv om det er ukjent om de noen gang vil fortelle oss hva som virkelig skjedde mellom dem, ga Depp litt innsikt i å jobbe med Chalamet etter at de spilte hovedrollen sammen i NetflixKongen.Hun fortalteVogueStorbritanniaThather-medstjernen var "fantastisk" og beskrev sin forestilling som "utrolig."Hun begeistret, "Timothée bringer en emosjonell sårbarhet for alt han gjør, nesten uten å prøve. Det er hans gave. ... Ingen kunne ha tatt på seg rollen som han gjorde."Hun beskrev også å jobbe med Chalamet som "nervepirrende" tilUnderholdning i kveldPå grunn av hans enorme talent.

I april 2020 hadde de to imidlertid delt seg, ifølgeOss ukentlig.

Lily-Rose Depp lærer å se mer utenfor seg selv

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (11)

Francois Guillot/Getty Images

Å være vakker og talentfull-for ikke å nevne å skryte av like nydelige og dyktige foreldre-har hjulpet Lily-Rose Depp til å bli enenormtetterspurt ansikt imodelleringsverden.Til tross for at hun er modell, er hun imidlertid ikke altfor opptatt av å se perfekt ut-i det minste ikke på skjermen.Dette har mer å gjøre med å gi seg selv fullt ut til karakteren, avslørte stjernen forWBlad.

Faktisk føles det ene stedet Depp virkelig rolig på et filmsett."Når jeg handler, tenker jeg ikke på meg selv. Fordi jeg ikke er der," forklarte hun.Depp lærer mye av karakterene hun spiller også.Depp beskrev karakteren hun spilte den franske filmenEn trofast mannSom "så sikker på seg selv og bare går for det hun vil ... det er litt umulig å ikke ha som påvirker deg personlig."Depp koblet også med karakteren Catherine de Valois iKongen, som Depp anser som en feminist under radaren.

Lily-Rose Depp velger sine roller med omhu

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (12)

Neilson Barnard/Getty Images

Lily-Rose Depp er veldig valgt med prosjekter.Selv om henneSkiferVirker passende pakket til enhver tid, hun er akutt klar over hvor raskt ting kan endre seg i Hollywood.Selv om hun innrømmet å ha blitt plaget med tvil tilHallo!Blad,Depp resonnerte: "Jeg ser ikke noen annen løsning enn å bare gjøre det."Hun er ivrig etter å jobbe så mye som mulig, og tydeligvis opplevelsen avvei.

"I hvert tilfelle elsket jeg manuset og hadde en forbindelse til rollene," forklarte hun.Skuespillerinnen og modellen erkjente at hun med vilje valgte mindre, uavhengige filmer til å begynne med, "jeg la så mye press på meg selv og ingenting faller fra himmelen, uansett hva folk måtte tro."Hun syntes det var mer behagelig å finne ut hvem hun var som skuespillerinne utenfor blockbuster -formen, der det er mer penger på spill, ja, men også mer dømmekraft å kjempe.

Lily-Rose Depp føler seg koblet til både Frankrike og USA

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (13)

Pascal Le Segretain/Getty Images

Lily-Rose Depp er edgily eksotisk på en måte mange av hennes samtidige bare kunne håpe å være ganske enkelt fordi skuespillerinnen og modellen spenner over linjen som både europeisk og amerikansk.Snakker med Natalie Portman forCR Fashion Book, Den unge skuespilleren innrømmet å ha favorisert franske produksjoner og kranglet, "Franske manus har en viss følsomhet for dem, med skrivestilen og dybden som karakterene har."

Depp finner mer materiale som gnister fantasien hennes over dammen og føler også at kulturen er sterkere der generelt.Om hun føler seg mer amerikansk eller fransk, men Depp deler faktisk forskjellen, og innrømmer: "Jeg føler meg ganske koblet til begge kulturer. Jeg kan virke helt fransk når jeg er i Frankrike eller helt som en daljente når jeg er iL.A. "

Skuespillerinnen flyter imidlertid på en måte."Når jeg snakker raskt på fransk, pleier jeg å snuble mye på ordene mine, så jeg må jobbe med det," frettet hun om en ledende rolle som hun måtte snakke heltpå fransk.Med det politiske klimaet i statene, har Depp også vanskeligere "å sette seg ned og påpeke alle tingene jeg elsker om Amerika."

Lily-Rose Depp nekter å stole på sitt berømte navn

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (14)

Neilson Barnard/Getty Images

Alle som søker berømmelse villesannsynligvisFinn det lettere hvis etternavnet deres var Depp, men Lily-Rose Depp ser ikke på karrieren som en helt gratis tur."Mange mennesker tror jeg bare handler på grunn av faren min, at jeg ikke har vært nødt til å jobbe så hardt for å bli sett eller anerkjent i bransjen, så jeg tror på grunn av at det får meg til å ville jobbe dobbelt så vanskelig forbevise for alle at jeg ikke bare gjør dette fordi det er lett å gjøre. Jeg gjør det ikke bare fordi det kjører i familien, "avslørte stjernen for Natalie Portman i et intervju forCR Fashion Book.

Depp innrømmetWmagasinet at det å ha et kjent etternavn "gjør det lettere å få navnet ditt der ute," men det i seg selv gir ekstra utfordringer."Ærlig talt, for meg er det også noe enda vanskeligere med det, fordi forventningene er så sinnsykt høye," fortsatte hun.Selv om det ville være lett å si at hun hadde laget det, må det ha vært komplisert å gå ut fra foreldrenes skygge.

Lily-Rose Depp vet viktigheten av å være smart og snill

The Stunning Transformation Of Lily-Rose Depp - The List (15)

Tolga Akmen/Gety Images

Lily-Rose Depp fant familie tidlig, ble ansiktet til Chanel,ogHar et lavmælt, men likevel høyprofilert ryktet forhold til Timmy Chalamet, men modellskuespilleren er ikke helt avhengige av at hun ser ut til å komme forbi.I samtale med, tilfeldig nok,Ansiktet, røpet hun at hun hadde ansatt en skuespillertrener slik at hun bedre kunne finpuss* håndverket sitt, og visste at hennes høye kinnben bare får henne så langt.Depp innrømmet også: "Jeg har en tendens til å legge mye vekt på utseendet mitt når det gjelder egenverd og alt. Mange ganger, hvordan jeg føler om meg selv er sterkt relatert til hvordan jeg ser ut som person."

Å erkjenne at dette ikke er det beste hodet, spesielt for en ung kvinne med "mange usikkerheter, akkurat som alle andre," avslørte Depp oppveksten har lært henne å fokusere mer på hvem hun er på innsiden."Å være en smart person og en snill person er viktigere enn å være en vakker person," uttalte hun ettertrykkelig, igjen med en visdom som er langt utover hennes år.

Den fantastiske transformasjonen av Lily -Rose Depp - listen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6052

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.